A legjobb baba naptej kiválasztásának kérdésében a szülők nem szívesen kötnek kompromisszumot. Babájának mindenki a legbiztonságosabb megoldást keresi, ezért sokan azt is elfogadják, ha a baba naptej ára kicsit magasabb, de cserébe jó minőségű, a baba érzékeny bőrét teljes mértékben védő és ápoló fényvédőt szeretnének. A baba naptej vásárlásakor mindenképpen a bőrbarát összetevőket tartsa szem előtt a színes-szagos állaggal és a vonzó, vidám mintás csomagolással szemben!

Kategória: Magazin

A legjobb naptej kiválasztásának két alapvető szempontja az Ön bőrtípusa, illetve a bőrét érő napsugárzás erőssége és időtartama. A termék minőségét meghatározza, hogy magasabb napfényterhelés mellett is megbízható védelmet nyújt-e, és persze egyéb, a termék állagára, illatára, kezelhetőségére, összetevőire vonatkozó tapasztalatok is számítanak.

Kategória: Naptej, fényvédő

Kisgyerekes családokban a legnépszerűbb nyaralási célpont a vízpart, ahol a homokos tengerparton, vagy a sekély tóparti vizekben egész nap pancsolnak, építenek a picik. A víztükör és a homok is visszaveri a napfényt, mindkettő fokozza az UV-sugárzás intenzitását, miközben a partmenti sekély víz pont az a hely, ahová egész nap odasüt a nap! Nincs más megoldás: egy jó minőségű naptej babáknak való változatára nekik is szükségük van.

A kisgyerekek bőre sokkal vékonyabb, mint a felnőtteké, jóval hamarabb leégnek, ezért különös odafigyeléssel kell védeni őket a napsugárzás káros hatásaitól. Ráadásul a sorozatos gyerekkori leégéseket a bőr nem felejti el: akár egy évtizedekkel később jelentkező bőrrák kialakulásához is hozzájárulhatnak.

Kategória: Naptej, fényvédő

A legutóbb olvasott naptej teszt eredményei alapján vásárol fényvédőt? Ne felejtse el, hogy bőrtípusától, egyéni érzékenységétől, a naptej állagára, kezelhetőségére, illetve a fényvédelem mértékére vonatkozó elvárásaitól függően mindenkinek más termék felel meg leginkább, ezért minden naptej teszt csak fenntartásokkal fogadható el.

A legtöbb naptej teszt abból áll, hogy néhány terméket felkennek a tesztalanyok hátára és bizonyos idő elteltével megnézik, hogy mennyire maradt világos az adott termékkel fedett bőrfelület. A különböző bőrtípusú embereknek azonban más-más fényvédőkre van szüksége. Az alábbiakban felsorolt szempontok segítenek a választásban:

Kategória: Naptej, fényvédő

Napozás után viszkető piros kiütések jelennek meg a testén? Míg mások aranybarnára süttetik magukat a napon, addig Ön alig mer kimerészkedni a szabadba? Árnyékban és hosszú ujjú ingben kénytelen tölteni a várva várt tengerparti nyaralást? Akiknek a kellemetlen, viszkető bőrtüneteket okozó napallergia jutott osztályrészül, sajnos nem tapasztalhatják meg a meleg nyári napfény éltető erejét - hacsak nem használnak napallergia elleni naptejet! A megfelelő napallergia elleni krém segítségével a napfény a napallergiások számára sem ellenség többé, és szerencsére már kapható naptej napallergia ellen is.

Kategória: Naptej, fényvédő
 • A napallergia kezelése házilag

  A napallergia ellen a legjobb védekezés a megelőzés! A napallergia kezelése házilag gyulladáscsökkentő gyógynövénykrémekkel, antioxidáns…

 • Naptej vásárlása naptej teszt alapján

  A legutóbb olvasott naptej teszt eredményei alapján vásárol fényvédőt? Ne felejtse el, hogy bőrtípusától, egyéni…

 • A napallergia tünetei

  Ha napozás közben, vagy akár néhány nappal napozás után csalánkiütések, viszkető piros pöttyök, foltok, duzzanatok…

 • Melyik a legjobb naptej?

  A legjobb naptej kiválasztásának két alapvető szempontja az Ön bőrtípusa, illetve a bőrét érő napsugárzás…

 • A napallergia kezelése

  Mivel a fényérzékenység okai legtöbbször ismeretlenek, tünetei pedig egyénenként egészen különbözőek lehetnek, a napallergia kezelése…

 • A leégés kezelése

  Napégésre mi a legjobb ellenszer? Enyhébb esetben, amikor a leégett bőr kipirosodik és minden mozdulatra,…

 • Kakaóvaj napozáshoz

  Tart a naptejek kémiai hatóanyagaitól? Inkább a természetes növényi összetevőket részesíti előnyben? Számos növényi zsír…

 • Naptej babáknak

  Kisgyerekes családokban a legnépszerűbb nyaralási célpont a vízpart, ahol a homokos tengerparton, vagy a sekély…

 • A bőrrák fajtái

  A napsugárzás káros hatásai között a legveszélyesebb a bőrrák kialakulása. A bőrrák fajtái közül a…

 • A bőrrák tünetei

  A bőrrák legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy mivel semmilyen fájdalmas panaszt nem okoz, sokan észre…

 • Naptej napallergia ellen

  Napozás után viszkető piros kiütések jelennek meg a testén? Míg mások aranybarnára süttetik magukat a…

 • Baba naptej leégés ellen

  A csecsemők és kisgyermekek bőre sokkal vékonyabb, mint a felnőtteké, ezért hamarabb leégnek. Ráadásul a…

 • Naptej arcra

  Az arc a személyiség tükre, a kapcsolatteremtés eszköze, a vonzó megjelenés egyik legfontosabb forrása. Ugyanakkor…

 • Napégésre krém

  A leégésre még mindig sokan gondolnak a napozás természetes velejárójaként, melynek következtében a bőr legfeljebb…

 • Naptejjel a ráncok ellen

  Tudta, hogy a naptej az egyik legjobb ránctalanító krém arcra és a dekoltázs bőrére is?…