Ön milyen naptejet vásárol az idén? Megveszi az évek óta bevált fényvédőt vagy a szezon elején alaposan utánanéz, melyik naptej teszt milyen újdonságokkal szolgál? Sokan a nyár beköszöntével a neten keresgélnek információkat a legjobb naptej kiválasztásához. Számos portál készít naptej teszteket, ezek azonban sokszor inkább csak reklámcélokat szolgálnak.

Kategória: Magazin

A legutóbb olvasott naptej teszt eredményei alapján vásárol fényvédőt? Ne felejtse el, hogy bőrtípusától, egyéni érzékenységétől, a naptej állagára, kezelhetőségére, illetve a fényvédelem mértékére vonatkozó elvárásaitól függően mindenkinek más termék felel meg leginkább, ezért minden naptej teszt csak fenntartásokkal fogadható el.

A legtöbb naptej teszt abból áll, hogy néhány terméket felkennek a tesztalanyok hátára és bizonyos idő elteltével megnézik, hogy mennyire maradt világos az adott termékkel fedett bőrfelület. A különböző bőrtípusú embereknek azonban más-más fényvédőkre van szüksége. Az alábbiakban felsorolt szempontok segítenek a választásban:

Kategória: Naptej, fényvédő