Manapság egyre több helyen hallani a ricinusolaj hajápoló, hajnövesztő tulajdonságairól. Milyen anyagokat tartalmaz, mire is jó valójában a ricinusolaj, amelynek hatására többek szerint a hajnövesztés gyorsan, akár néhány hónap alatt látványos eredményeket hozva is megvalósítható?

Kategória: Hajpakolás

Sokak szerint a ricinusolajos hajpakolás az egyik legjobb természetes hajnövesztő szer. A hajszál azonban valójában csak a fejbőrben elhelyezkedő hajhagymákon keresztül, belülről táplálható. Miben rejlik tehát a ricinusolajos hajpakolás jótékony hatása?

Kategória: Hajpakolás

Egyre többet foglalkozik frizurájával, ami a legtöbbször mégis száraz, gubancos, kezelhetetlen? Haja elvesztette régi fényét, természetes csillogását és rugalmasságát? A hajszálak vége szálkás, töredezett? Sajnos ez az állapot legtöbb esetben a hajszálak kisebb-nagyobb szerkezeti sérüléseinek köszönhető. A töredezett haj ápolása különös figyelmet igényel, a frizura megjelenésének javításához a hajszálak külső táplálására, hidratálására van szükség!

Az Ön hajának színe, állaga, vastagsága, mennyisége egyedülálló! Vagyis nincs két „hajszálra egyforma” haj. Hajának jellemzőit a genetikai adottságokon túl a külső környezeti hatások, az Ön életmódja, táplálkozási, tisztálkodási, hajápolási szokásai teszik egyedivé. A legjobb sampon kiválasztása tehát mindig az Ön hajtípusától, elvárásaitól, és egyéni tapasztalataitól függ, léteznek azonban bizonyos összetevők, amelyek elősegítik a különböző hajproblémák megoldását.

Kategória: Zsíros haj